Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nollad; miraklet urskog

 

 

och man är fascinerad över andras hjärnor om än man inget förstår
och man förstår att fascination inte har med förståelse att göra

 

och man är gärna oförstående då

 

och jag gillar brasfällar urskog och eggar




Fri vers av Pot Pourri
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-03 03:52



Bookmark and Share


  axveronika
Jag med! Bra skrivet
2014-01-03

    ej medlem längre
Så skarpt o vackert landar orden här.
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri