Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mystik

vem var han egentligen han som kom i fjärran
som påstod att han kunde gå på vatten

var det bara hägringar, lurendrejeri
eller
rörde det sig rentav om trolleri

om
detta veta vi nog intet

men det var bra det han sa
det där om allas lika värde
och det om förlåtelsens och kärlekens
kraft

om det har vi ännu mycket
att lära så långt efter

tänker jag
när jag kontemplerar det aktuella tillståndet i världen




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2014-01-03 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP