Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite nya program idéer


för kommersiellt bruk

För Tv´n

Bonde söker fru på farmen med naken Janne

som programledare

Eller

Så mycket bättre, kändisarna spelar varandras låtar



Så ska det låta eller Dobbido

Eller varför inte

Bachelor i Big brother huset

Skulle det kunna bli mycket mer spännande än så?

Skulle inte tro det

En tanke bara…

Ken Cassel
3/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-03 23:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det skulle nog vara kul att mixa ihop programmen lite...bra idé...
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel