Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbi går det viktiga



Jag låter det viktiga gå mig förbi
i sökandet av det banala

Orden, kärleken tål inte stress
inte ögon som famlar

Jag låter mig själv inte vara
låter ej mina tankar få frid

Men

Det underbara ögonblicket då allting blir synligt
det slår alla nederlag

och

det slår alla dumma tankar
det som gör oss till slavar




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-04 00:01



Bookmark and Share


  walborg
Crystal moments
2014-01-04

  ULJO
Fint skriftat
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP