Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julgransplundring (haiku)

 

Sopar bort snö

utanför brunbränd stuga

florsockret yr

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 397 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-04 02:58



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Sött!
2014-01-09

    Birgersdotter VIP
Härlig
2014-01-09

  Rosmarin
i brist på bättre så får väl florsockret yra en sån här vinter :-)
2014-01-09

  Deva
Fin! Tredje raden är verkligen väl vald;-)
2014-01-05

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken härlig överraskning!
När jag läst andra raden kände jag oro
och så tredje - en suck av lättnad och
ett leende.
2014-01-05

  petter rost
En sån gnistrande koppling - florsockret, snön, bilderna yr!
2014-01-04

  axveronika
Ja! Vilken fin dubbelexponering
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H