Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cigaretter

förgiftar du mig

för att jag berör dig med flamman från en tändare som har ersatt en annan (tändare),

som i sin tur ska inom en snar framtid bli ersatt?

jag låter dig brinna upp, långsamt men häftigt,

andas in dig, drar ner dig ända intill mina lungor

blåser ut lite utav dig, överlämnar dig till luften

och när du har brunnit upp

slänger jag dig på den kala och gråa marken

och trampar på det sista som återstår, utav dig.




Fri vers av 17år
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-04 03:39



Bookmark and Share


  axveronika
Kul fundering
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

17år