Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*flirtar frenesi-fräckt med MrsDestany* noway nån kvällsdäjt nähäpp!


Fru Öde; dra dig dit avloppenlederneråt tantkvantskverulant

 

när ska vi inse att vår skapade tro om att

karmaläxorna

inte har slutit avtal med varesig

 

Fröken Ur eller SJ

 

 

tid skiter karma i

sj skiter sig pga järnstölden jordspikarna och löften som inte hålls

 

 

att sen ens förklarade skolboksexempels problem på livets nödtorft
inte ens är jämförbart med en reella liv

 

det skiter karma också i

 

vi är inte mer än en stor potta vi alla väsen kassa
för att ibland måste helt enkelt Fru Öde 

 

själv gå och dassa på direkten

så svassar hon fräckt på stassen köpt för senaste karmaintäkten

 

Fru Öde
på heltid vakande över vårt flöde av livsomlopp

 

sicket avlopp i påhoppsverksamhet
som bara MrsDestany vet

 

som om vi trånar efter nyta blinda svanhopp

 

(det är så det blir stopp i avloppen, sa Ödes-
utbytarShopen)

 

f-skattsedel;

Noll-taxa

vinst emot skuld = exaktbalans mellan huvudets ödesflaxa
hjärta och kroppen

 

normalstatus paxar sig en dejt
med en Fru - late enough

 

for revenge

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-04 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri