Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal med vår Herre


Hallå det är vår herre

”Tjena Gud” jag ringer från jorden
Hur har du det där uppe.

Tackar som frågar.

Kan du se till det blir lite snö
Barnbarnen längtar efter att
Kunna åka pulka.
Du kan lägga snön i det vänstra
Hörnet i deras trädgård.

Fixar jag, hej då.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-04 12:27



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
får hoppas du når fram....väl skaldat
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson