Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga stjärnorna


Jag vet inte

Men fråga stjärnorna

För dom borde veta vart i universum vi är

någonstans och vart vi är på väg

med våran blåa planet

Men det är bara att hoppas att vart vi än

flyger fram någonstans i universum

inte krockar med någon

jättestor komet

För gör vi det så är det slut på det roliga

och våran mänsklighet

För då är vi rökta

Ja, bara så att ni vet

Armageddon!

Ken Cassel
4/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-04 14:57



Bookmark and Share


  Tess74
Ibland undrar man om inte det vore lika bra. Den här världen blir sämre och sämre. Jag skräms. Kanske att få dö med sina barn och alla andra man älskar i en fet Armageddon vore det bästa, då slipper man sörja varandra oxå
2014-01-04

  axveronika
Ja, end of story. Bra att påminna sig om det ibland
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel