Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRA


Inte bra

För då ser och hör storebror allt det som du pratar

eller Sms, ar om på mobilen och datorn

Så den personliga integriteten är som bortblåst idag

Men det är väl bara att hoppas att den informationen

inte kommer i fel händer

så att det ställer till det med ett rent helvete för en

Vilket inte lär göra den endaste människa glad…

FRA!

Ken Cassel
4/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-04 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel