Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som höstlöv faller


I brandgula virvlar

leker höstlöven

tafatt i vinden.


Faller sen ned

mot markens famn

av mjuk längtande mull.


Mitt hjärta faller också

tungt genom tiden

och minns dig ännu klart.


Minns hur dina kyssar glödde heta

på mina läppar den där hösten,

när allt var guld och rött.








Fri vers av Katinka VIP
Läst 2160 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-04 17:08



Bookmark and Share


  anathema VIP
Gillar naturbilderna och den mjuka övergången till det personliga. Vackert diktat.
2014-01-15

    Birgersdotter VIP
Väldigt vackert
2014-01-10

  prinscess VIP
så underbart vackert diktat
2014-01-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Otroligt vackert diktat! Ser den framför mig...
2014-01-10

    ej medlem längre

Berörande vacker poesi ...
2014-01-10

  Mike
Oerhört vackra färger som målar en vemodig bild. Det sprakar om höstlöven som virvlar omkring som brandgula minnen.
2014-01-08

  mare VIP
Mycket fin

2014-01-07

  Lena Själsöga Keijser
en vemodsstämma
andas
vacker
2014-01-05

  Lena Själsöga Keijser
en vemodsstämma
andas
vacker
2014-01-05

  Lars Hedlin
Stark och känslofylld!
2014-01-05

  Ingrid Trolle
Smärtsamt och
vemodigt och
mycket vackert
målad bild av ett
minne
2014-01-05

  Jordgubbsodlare
närvaro i ett frånvarande; i minnet, påfallande tomhet, en saknad och desillusion: bara höstlöv som faller.
2014-01-04

  ULJO
Poesi som väcker känslor
2014-01-04

  Teresia Ridell
Vemodsvackert, målar fin bild.
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP