Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hon är en bitch


är hon en riktig ragata till slyna

En riktig elaking till häxa

Ingen som man kan lita på i längden

Nog så trist

Så är man tillsammans med en sådan är det nog

bättre att man går solokvist

Går sin egen väg

Och det för att slippa höra henne hålla på och gapa

och tjata på en

om både det ena och andra

då man till slut bara skulle vilja ge henne lite smisk

Smisk på stjärten

Lära henne lite hyfs om hur man ska uppföra sig

bland andra

Inte så himla krävande och dumdristig

Beräknande

Inte så snällt av henne vill jag påstå

Hela tiden bara tränga sig på utan att ta hänsyn

till andra..

Om hon är en bitch!

Ken Cassel
4/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-04 17:34



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Det är alltid om kärlekens trassel
han är kul
han är kall
han är Kassel

2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel