Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det är något som tynger mitt sinne


så spottar jag ut det på en gång

För det är ingen mening att jag håller på

och lagra det inom mig

På mina axlar

För då blir det bara fel

För då finns risken att jag till slut bara exploderar

då jag får spel

Och det ska vi försöka undvika, tycker jag

Så därför gör jag inte det…

Ken Cassel
4/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger
Publicerad 2014-01-04 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel