Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalk

 

inte igen att jag

att vi

nej, att jag glömmer varifrån allt kommer

stället med så många namn att den som skulle råka benämna den korrekt
inte blir trodd

ett ord ett namn förlorat
med betydelse som inte låter sig fångas
som betyder allt

säg bara inte Graal snälla

det följer mig överallt och kan visa sig
som stenfrukt vars frukt är sten

utan en nyckel
till koden




Fri vers av cilax VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-04 19:10



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Den stället bär frukt ur sten... säger allt denna!
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt