Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag vill men vill du?

Varför kollar på du mig? Varför möter du min blick? Snälla sluta, jag vill inte drunkna i dina havsblå ögon. Nej, Jag vill inte förlora mig själv längre. Det räcker med trams, det räcker med kärlek. Men innerst inne vet jag att det inte är sant. För jag vill vara barn förevigt, vara sådär nykär som man blir förstagången. Ja, Jag vill sitta där och beundra dem där fylliga läpparna, se dem spricka till ett leende. Jag vill att du ska kolla på mig, älska mig och möta min blick förevigt.




Fri vers av Chaichai
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-05 01:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må så ske, om och om igen
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai