Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nya tider nya 'pysslor' ;)


mina minnen tas med

 

 

andras byggen tunga att bära 

egna byggen mer hudnära

 

ditt försvar i din mask av trä

bly och titan

 

jag van hetta

oaser och stans myller

mitt ormskinns ödlesvans på ökensanden kvar

 

på håll du står kvar och glänser

förgyller andras dag och natt med sagor 

och

 

jag skapar konst av skinnen du satt på




Fri vers av Pot Pourri
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-05 13:19



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Starka bilder som griper tag och ruskar om. Jag läser den från "två horisonter": dels som ett textjags tilltal till ett du, men också som ett slags "självbiografiskt" avståndsporträtt - där textjaget skapar konst av de skinn han/hon tidigare satt på. Hurusom... gott att läsa och föras med i texten.
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri