Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stammande flammande, febrigt förvirrad

Vad har du gjort med mig?
Vad hände med mitt liv?
Är stammande, flammande,
febrigt förvirrad
Inget tycks funka här inuti

Jag har aldrig varit den
Och trodde aldrig jag skulle bli
En sådan som faller,
låter känslan vara fri

På två sekunder, hade du mig
En kväll i dimman, en hand i min
Var tydligen allt som krävdes
För att jag skulle vilja bli din

Är nånting ens på riktigt?
Fast allt känns så verkligt nu
Det enda som finns inuti mig
Är inget annat, bara du

Men hur övertygar man någon
Att man behövs, är något att ha
Är värd en plats i dennes liv
Fastän allt redan verkar så bra?

Jag vet att du är omöjlig
Att detta bara är nån grej
Men att allt är en fåfäng dröm
Ändrar inget gällande dig

Och fast jag vet att allt går över
Om jag bara låter dig va
Så snackar jag hellre fotboll, fyllor, vad du vill
Än att faktiskt bara glömma och dra




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-05 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts