Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lämna mig om du ska gå

Gå inte
Jag vill att du ska stanna
Bara en liten stund
Var kvar här hos mig

Du är varm
Jag är kall
Med varje liten rörelse
Gör du mig trygg

Men du är inte här
Verkar inte förstå
Alltid känns det som om
Du är på väg att gå

Du svarar snällt
Gör det jag ber dig
Håller mig i dina armar
Så som du alltid gjort

Men ändå med distans
Du saknar den där känslan
Gör allt på rutin men
Din blick är någon annanstans

Om jag frågade
Skulle du nog va ärlig
Men jag vågar inte
För jag tror inte jag vill

Höra svaret
På varför allt
Blivit såhär
Varför du är som du är

Jag tror redan jag vet
Vad det är som står på
Vad som har skett
Som har delat oss två

Du är fortfarande här
Men inte mer i tanken
Fast det är mig du håller
Är det nån annan du tänker på

Och jag vill inte veta
Bara lämna mig om du ska gå

Tvinga inte mig att
Vara den som tar upp
Att detta inte håller
Att allt måste brytas upp

Säg som det är
Bara lämna mig i sticket
Om jag ska förlora dig
Så vill jag åtminstone att

Du gör det jävligt fult
Så jag ska kunna hata dig
Bli arg och komma vidare
Och inte bara sakna dig




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-05 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts