Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånad tid


Naken
Gör du för mig
Magi

I din existens
Finner jag
Hopp

Sakta
Andas
Håller sig vaken

Levande med dig
På lånad tid




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-05 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts