Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festivalabstinens

Månsken och stjärnglans
Naturens under
Blandat med allsång,
världsliga stunder
Mitt på en gräsplätt,
en soptipp, ett hem
Delar man allt, oavsett vem
Galenskap och glädje
En salig blandning
En ny sång, en ny medlem
Upp till förhandling!
Fastän instängslade
Så fasansfullt fria
Tänk att drömmarnas boning
Ser ut som en svinstia
På brassestol med ölburk
Under himlens djupblå grund
Brinner alltid tusen juleljus
I själarna,
på sommarens festivalsamfund




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-05 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts