Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


om lycka och sorg

Lycka och sorg

hand i hand

de är gjorde för varann

 

varandras andetag

är gråt och skratt

 

de vandrar i dimma

nära, tätt, 

ögonkontakt, delar hjärtrytm

 

De lever inte utan varandra

dör..... om de släpper taget




Fri vers av Maiah VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-06 00:16



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Begåvat stilfullt andas mycket sanning i texten
2014-01-11

  Lars Hedlin
JA sant gränserna är florstunna ;) kram
2014-01-06

  Ronny Berk
finstämd poesi där redan rubriken visar vägen ...
2014-01-06

  Heikki Hellman
En fin sammanfattning om lycka och sorg.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP