Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pusskalas


Tack för alla blöta pussar

Tack för alla blöta pussar
för alla gånger du hängt runt min hals
för någon anledning
eller ingen alls

Tack för maskrosor framsträckta med smutsig kladdig hand,
för alla kramar, för alla blommor utan stjälk
som du plockat alldeles själv

Tack för alla halvätna kex som stoppats i min mun,
för alla stenar du gav mig som du trodde var guld,
för alla stjärnor och regnbågar du plockat åt mig
för att säga: Mamie jag älskar dig!

Och när kvällen kommit och du ligger i min säng varm och trygg
så berättar jag en saga och vi beger oss ut i fantasins värld
tillsammans ger vi oss ut på långfärd.
Du är hjälten och jag gömmer mig bak din rygg
Du säger: Mamie det är ju bara på lek

Tack för alla gånger vi letat och varit i lyckans land
vi har ju hållit den i vår hand
Denna korta sekund av samhörighet
jag kallar det lycka och kärlek

Vi har det i oss tills tiden tar slut
och ännu längre för kärleken ebbar aldrig ut.




Fri vers av babybelle
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-06 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Text som värmer vackert.
2014-01-06

  reza.hb
fint skriven memoarer, uppskattat...!
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

babybelle
babybelle