Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du anar inte...


Missunna mig aldrig mitt skratt...

Missunna mig aldrig mitt skratt
- du anar inte alla tårar som gömts
alla sorger som glömts
alla drömmar som drömts.

Låt inte mitt leende förbittra ditt sinne
- du vet inte vilka minnen
jag har i mitt inre

Mina dansande fötter ,
tror du aldrig varit trötta,
mina skosulor aldrig nötta.

Du har ingen aning om hur jag mår
vart jag går
inget förstår.

Hur jag förtvivlar
vart jag ilar
inte får någon vila.

Så missunna mig aldrig min glädje och lycka
aldrig någon - någonsin!




Fri vers av babybelle
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-08 11:07



Bookmark and Share


  louisegirl
Berör!
Bra skrivit!
2014-02-08

  axveronika
Så sant. Tänker lite på "walk a mile in my shoes..."
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

babybelle
babybelle