Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjärilar, regnbågar och älvedans...


Vad gjorde du av mina vackra drömmar?

Vad gjorde du av mina vackra drömmar
som du fick att hålla en stund i din hand,
alla vackra blommor och fåglar från ett långt avlägset land?

Såg du inte hur sköra de var, att de måste vårdas varje dag,
skyddas mot regn och frost och vinden som blåser dem bort?

Kände du aldrig att de värmde din själ,
gav tröst och hopp och bara ville väl?

Att de behövde plats att flyga,
inga bojor eller band och förbud.

Fjärilen sätter sig ett ögonblick på din hud,
skimrande vacker låter den sig betraktas,
men rör du den - då dör den.

Du fick mina drömmar,
hela mitt längtans hav.
Dina ögon var blinda för vad jag gav,
du tyckte det var inget att ha,
vardagens realitet var vad som gällde och var.

Där finns du nu, i din realitet, det är vad du har!

Men jag har fler vackra drömmar
och Universums kärlek som genom mig strömmar
och en stor blommande äng runt min säng.

Jag har regnbågar, älvor och fjärilar
och allt vackert som finns.

Jag ger vad jag har,
jag ger och tar och det fylls hela tiden på
för källan finns där för alltid ändå.

KOM du som vill dela mina drömmar
- tag min hand och följ mig - jag följer dig också.

Tillsammans, två och två och fler ändå
låt oss följas åt,
vägen blir så mycket lättare att gå
och vi kan dela våra vackra drömmar.




Fri vers av babybelle
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-02-03 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babybelle
babybelle