Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna vad ni tror är nyckeln till evigheten :)


Nyckeln till evigheten

Ticktack
Sekunder blir till minuter
Minuter blir till dagar
Dagar blir veckor
Veckor blir till månader
Månader blir till år
Ticktack
Allt förändras
Allt förutom nyckeln
Nyckeln till evigheten
Ticktack




Fri vers av Chaichai
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-06 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai