Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vill lyssna på musik


så går jag in på Grooveshark

För där behöver man inte lyssna på någon reklam

Testa så får ni se…

Ken Cassel
6/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger
Publicerad 2014-01-06 22:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack för tipset...
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel