Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar


så bygger jag mig en gigantisk Zeppelinare

En av de finare

En av de starkare och hållbarare

En luftens Noahs ark

Ett luftskepp som man inte behöver ha bråttom med

när man flyger över öppna hav

eller stadens så vackra park

Ja, så att man hinner se något ifrån sin hytt när man

flyger över skog och mark

Men det är i mina drömmar det när jag ligger

och sover så sött

Zzz snark…

Ken Cassel
6/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-06 23:29



Bookmark and Share


  aol
ja i den ryms vi många drömmare, bra skaldat här Ken,
2014-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel