Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Candy


Ur rök och damm kom Candy in på scenen

så söt och grann

där hon bara tog tag om micken och började

sjunga så som bara hon kan

För med sin sensuella röst fick hon snabbt upp

publiken i extas

där den ena började känna sig lite mera lyckligare

medan den andre bara lite mera glad

Men en sak har de alla i alla fall gemensamt

Och det är att de tycker att Candy sjunger

så himla bra

Så om alla killarna hade en liten chans på henne

skulle de utan tvekan svara, Ja

Ja, henne skulle de alla vilja ha

Och då hon bara skulle sjunga solokvist för en

skulle man bli ännu kärare i henne

då man smälter som om man vore

gjord av söt choklad

Ja, Candy

Hon som står på scenen idag…

Ken Cassel
7/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-07 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel