Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja veta vad du tänder på


För om jag visste det skulle jag göra allt

i min makt för att gå dig tillmötes

Ja, allt för att det skulle bli vi två

Så att jag älskar dig så otroligt mycket

kan väl ändå knappast vara

så svårt att förstå

Att jag om nätterna drömmer om att du och jag

hand i hand tillsammans framåt går igenom

den så vackra parken

Och att vi är så kära i varann där vi står med båda

fötterna stadigt på marken

Men visst händer det att vi ibland går ner till hamnen

för att hälsa på alla de vilda djuren

på Noahs arken

Ja, innan de bara lättar ankar och säger

Hej då!


Ja, jag skulle vilja veta vad du tänder på

Så var nu så snäll och säg det då…

Ken Cassel
7/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-07 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel