Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skyddad identitet (del 7)




You shoot me with a gun -
I hunt you with an army!




Fri vers av Fröken svår
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-07 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken svår
Fröken svår