Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skyddad identitet (del 8)




Yttrandefrihet begränsas, masskontroll ökar och majoriteten av människor ifrågasätter ingenting. De som har mycket makt blir mäktigare och de som har lite makt blir maktlösa. Klyftorna mellan individ och kollektiv växer i takt med växthuseffekten och långsiktigt tänkande kostar för mycket pengar i en värld som styrs av kapitalister och egoister: det som inte genererar en inkomst i den egna plånboken är inte relevant. Därför händer det för lite och därför är mänskligheten på väg åt fel håll.

Vi är giriga, naiva och lättmanipulerade. Vi lever i en värld där allt har ett pris. Allt! Även vi...




Fri vers av Fröken svår
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-11 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket tyckande och lite poesi. kanske gestalta vore något att prova, tänker jag.
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Fröken svår
Fröken svår