Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har skyddad identitet (del 9)




I feel trapped in reality,
standing and denying gravity
for a few hours in the state of mind; happy.

People I remember
but never knew,
turns up in December
on a street so new.

I try to look away,
but eyes never listen,
so I hope for a day
when I can imagine
a life where I can stay
and never fear rejection.




Fri vers av Fröken svår
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-18 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken svår
Fröken svår