Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att du älskar mig


Men du är ju aldrig här där jag är

Så vart är du någonstans du underbara kvinna

som säger att du håller mig så kär

För förstår du inte att när du är borta så mycket

att det på vårat förhållande tär

Och jag vill inte längre behöva sitta här och vänta

på att du ska dyka upp

som gubben i lådan

Bara sådär när det passar dig

För jag har blivit trött på det

Så nu ställer det till en massa besvär

Problem som jag inte vill ha

Ja, så är det ju tyvärr

Så därför skriver jag ner ett litet brev till dig här

om hur jag känner det

Ett litet brev som jag stoppar ner i ett litet kuvert

och lägger på köksbordet

För nu så skiter jag i det här

Så du får ha det så bra

Ja, du som påstår att du håller mig så otroligt kär

Men du får väl ha en bra dag för nu

så försvinner jag

Ja, nu måste jag bara dra

Hej då!

Ken Cassel
7/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-07 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel