Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan samtal på Heta Linjen och nattligt sexbesök, för längesen.


Vet inte vem han är

Vet inte vem han är
Antagligen är han skitful
bakom telefonrösten

Men hellre
att jag ger mej till honom
än ännu
ingen




Fri vers (Prosapoesi) av Thomaz Ransmyr
Läst 285 gånger
Publicerad 2014-01-07 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr