Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var på humör för lite sex


Kel och smek

Men eftersom hon ännu inte hade skaffat sig

någon ny pojkvän så gick hon

och krävde det av sitt gamla ex

Och som vanligt hade han inget att sätta emot

Så för henne var det lekande lätt

Men det hon inte hade räknat med var att han

hade skaffat sig en ny flickvän

En flickvän som nu var bisexuell

En kvinna som nu trädde in på scenen och på henne

började kramas och pussas

och slicka sig mätt

Och då hon tänkte

Åh, vad skönt hon gör det för mig

Vilken konstig känsla

Men oavsett vilket så känns det konstigt nog

bara helt rätt

Och efter att de tre hade haft sin lilla trekant

med mycket snusk och svett

så var det hon som drog sig tillbaka

sexuellt tillfredsställd…

Hon var på humör för lite sex!

Ken Cassel
7/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-07 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel