Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presens

Småborgerlighetens såriga fixstjärnor
kväver mitt vardagsjag med svepande, avmätta blickar.

Oförstående och ointresserad
flyr jag in i sextiotalismens krassa gemenskap.

Min normalbegåvade hjärna
försöker anpassa sig till medelålders slitna ritualer.

Intoleransen håller egocentriska väsen
i sitt järngrepp medan mitt vardagsjag skriker tyst.

Produkter av sextiotal
griper girigt efter livsrum där de strävar mot tvåtusental.

Mitt tvåtusental är här.




Fri vers (Fri form) av Malou Åström
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-08 06:41



Bookmark and Share


  axveronika
Ja, du beskriver en situation som jag tro många känner igen sig i. Själv ska jag starta kollektivhusstudiecirkel
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Malou Åström
Malou Åström