Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven av min mor


Ett varmt hjärta!


En person som ställer upp när det är tungt

och inte gapar och skäller

utan tröstar och hjälper

och inte stjälper

Det är en person med ett varmt hjärta

En person med hjärtat

på rätta stället…

Anna-Maria Domeij
8/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-08 14:55



Bookmark and Share


  Rise Little One
En underbar mor du har ....
2014-01-08

    ej medlem längre
Så fint skrivet, du har en klok mor du.
Tänk om alla levde efter den principen!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel