Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förevigt grå

Himlen är grå idag, ser du det? Färgen som bär depressionens smitta. Sjukdomen som drabbade oss, drabbade våran kärlek. Jag minns dem sista orden, orden du bara vågade skriva ner. Orden jag aldrig fick höra, orden som fick mina ögon att blöda av tårar. Därför är du grå för mig, lika grå idag som imorgon.




Fri vers av Chaichai
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-08 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter som någon varit feg och inte pratat. Hoppas dagarna blir varmare!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai