Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en siluett kan man se månflickan


glida ner på ett moln till jorden

en fullmånenatt

Och hon är så full av skratt

Så lycklig och glad

För det är i natt som hon har bestämt träff

med månpojken och hans

underbara katt

då de tre ska ut på en liten skatt jakt

Det de är ute efter är en stor ask med både

glädje och snask

Och då de alla har katt ögon så behöver de inte

oroa sig för att inte se ett skvatt

trots att det ute är både mörkt och svart

Så när månpojken och katten får syn på månflickan

komma gåendes på vägen

så tittar de bara på varann och ler lite glatt…

Ken Cassel
9/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger
Publicerad 2014-01-09 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel