Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vore här


skulle jag vara så otroligt glad

Bara du och jag

Och då vi skulle kunna göra vadsomhelst du känner

Saknar dig

Men så är du ju också en av mina bästa vänner

Så jag undrar om du tänker på mig med

För i mitt hjärta känner jag i alla fall hur det bränner

Vilket får mig att skälva

Men så älskar jag ju dig också

Så på en skala från ett till tio är du en god älva

En liten ängel som jag inte vill förlora

för allt i världen

Så kom hem snart är du snäll…

Om du bara vore här!

Ken Cassel
9/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-09 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel