Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslor jag har just nu


En dag i taget

Varje steg
utan att andas

varje dag
utan att veta

tid passerar
men tids nog

kan jag åter andas
men nu
driver tystnaden ekot
och dagen
hugger önskar jag kunde somna om

En dag i taget
vägen är svår
men tids nog finner
även min själ åter ro




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-09 12:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson