Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa svin

Min trasighet
måste lysa
igenom

eftersom jag
jag känner
deras blickar

hur de våldtar
mina sinne
med sina
hungriga
begär

jag lider mig
igenom dagens
alla sekunder

och de bara
hånler




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 190 gånger
Publicerad 2014-01-09 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal