Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På You tube


Bikini.com


Varning grabbar för fjong

Och tjejer

Det borde nästan vara förbjudet att vara så vackra

som ni är

Inte konstigt då att man som man i er blir så lätt kär

Ja, bara sådär

För man skulle helst av allt bara vilja pussa på er

Krama om er alla och ta med er hem

för att bli till eran bästa vän

Det är så jag känner i alla fall för eran skönhet

Man kan bli knäpp för mindre...

Ken Cassel
9/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-09 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel