Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en sen timma


när jag träffade på henne

En vacker förtjusande kvinna

Och det dröjde inte länge innan vi hittade varann

och på varandra började spinna

Limma

Smöra

Allra helst jag då, då jag började viska snuskiga

Franska, Italienska, Spanska ord

i hennes ena öra

Me amore, Bambino, Me corazon o, s. v.

Och det medan det flygandes i luften alldeles

bredvid oss

var ett gäng kärleksfulla änglar som för oss båda

höll på att köra

De sjöng jätte vackert

Så då var inte jag sen att ta tag i hennes ena hand

för att dansa, då jag henne började föra

Ett två tre, Ett två tre, Ett två tre

Hon bara skrattade gott och hängde med i svängarna

Men tiden går fort när man har kul så när

gryningen kom

tog vi farväl av varandra

Kramade om varandra

Det sista jag fick se utav henne var hennes ryggtavla

som borta vid horisonten så sakta började försvinna

Och sedan dess har jag inte sett till henne

något mer…

Det var en sen timma!

Ken Cassel
10/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-10 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel