Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra kvinna

Du vackra kvinna, sittandes där på bänken. Med bekymmer många men med blicken kär.

Du vackra kvinna, sittandes med ord starka men med ett leende som säger att allt är beroende av smak.

Du vackra kvinna, sittandes med hår med kraft och struktur.

Du vackra kvinna, Sittandes med ett ansikte så vackert att du varken kan gömma dig bakom media eller kultur.

Du vackra kvinna, ser man dig och känner dig,
vill vara med dig i oändlighetens rum.
Inte med dig för alltid utan med dig för evigt.
Inte med sig sen utan med dig nu.

Åh du vackra kvinna, följ med på en resa som får din kärlek att gro.
Åh du vackra kvinna, Följ med på en resa full med oändlig rikedom.
Följ med på en resa som inte endast består av ytlig romantik, utan även en ofattbar mystik.
Följ med på resan med varken början eller slut.


Du, vackra kvinna. Min kärlek, min mystik.
Utan dig på denna resa är jag flygande.
Men med dig vid min sida är jag rik.




Bunden vers (Rim) av ViljansKraft
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-10 18:10



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Fin! " Men med dig vid min sida är jag rik. "
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

ViljansKraft
ViljansKraft