Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vackrast när du är underst



Dina händer

över ditt huvud.


Din blick fjättrad

vid min.


Din lust betvingad

av mina rörelser.


Du är vackrast

när du är underst.







Fri vers av Katinka VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-01-10 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att i så få ord...fånga den ofattbara erotiska passionen.. Starkt och sensuellt!
2018-07-05

    ej medlem längre
Sann, fin och laddad med åtrå
2015-05-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
fastkjettrade händer, och kanske ben, en gudinna ridandes antingen fallos, eller ansikte, eller helst båda två uteftersom, låtandes tunga och fallos göra sitt jobb, om och om igen, helt utlämnad inför din njutnings lust
2014-01-24

  Mike
Hög igenkänningsfaktor. Tror jag har varit precis där. Oerhört bra skrivet!
2014-01-14

  ULJO
Kärlekens magi
2014-01-13

  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2014-01-11

  Jordgubbsodlare
Otroligt skön knullscen! Ja, där skulle jag vilja vara med pipröken stigande mot tweedkepsen och en tutte i min vänstra hand! :)
2014-01-11

    ej medlem längre
Livet, så läckert skildrat
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP