Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för ofta

du kommer för ofta
utan att ringa först
och jag känner mig för gammal
för att bli tagen på bar gärning
i stunder när jag bara vill vara
för mig själv




Fri vers av David Gustafsson
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-11 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson