Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan kylan (haiku)

 

Januariregn

intill skridskobanan

körsbärsblom

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-11 13:48



Bookmark and Share


  Anna Maris
I vanliga fall hade jag skrivit att den här är för absurd! Men det stämmer ju :) /a
2014-01-11

  Deva
Kungsträdgården...fin kontrastverkan!
2014-01-11

  petter rost
Sanslöst vacker bild! En liten lykta i mörkret...
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H