Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Pierrot, som Pierrette


Som Pierrot, som Pierrette.

Som i ett magiskt ögonblick

när vi båda är öppna

för förälskelse, möts vi två.


Som Pierrot, som Pierrette.

Som popikoner gjorda för varandra.

Motsvarigheter och likadana.

Som en spegelbild av oss själva.


Som Pierrot, som Pierrette.

Som en svart tår på kinden.

Så vackert, du och jag,

att jag nästan inte vågar stanna.













Fri vers av Katinka VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-11 14:56



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Underbart!
Mycket känsligt
och fint skaldat
2014-01-11

  Lars Hedlin
En text skriven med stor känsla!
2014-01-11

    ej medlem längre
Mmm, suverän text..särskilt de två sista raderna griper tar, eggar..
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP