Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängt!





Pga Bakfylla




Fri vers av Tess74
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-12 10:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
-Copy that Houston.
Standing by.
2014-01-13

  Angel of love
Låter som du hade en kanon kväll igår, det var du värd. Söndagar ska man ju ändå bara vila på :))
2014-01-12

  Densen VIP
Va? Har den goda modern varit ut partaj, slagit (stilett) klackarna i taket:)))))

Ok! Det har jag...men inte med stilettklackarna på;)

Allt gott nu!


//Anders
2014-01-12

  Peter Stjerngrim VIP
Ordinerar ett glas med Resorb!
Fungerar rätt bra som återställare ...
2014-01-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
& surkål juice vänner.
Jag blev labila, även på vad den dyraste Champange.
Jag är en av de poeter som inte ens dricker en kopp mjölk.
2014-01-12

  Lars Hedlin
VAtten och vila ;) kram
2014-01-12

    Rolf Zandén


Inga bekymmer den går över, öppna!
2014-01-12

  axveronika
Haha. Vätska, ipren, vila, välkommen tillbaka
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74